Alt gennemsnits l?ser eventyr fort?ller: Netdating gav min selvtillid et indha

Eg gav netdating et anstrengelse

Cirka et ar bagefter at Morten var gaet fra mig, besluttede eg, at tiden var egnet til at komme fortsat. Inden for min sl?n var der flere par, som havde fundet hinanden i lobet af internettets datingsider, sa jeg belarusisk brud burde folgelig for?re det et anstrengelse.

Eg oprettede aldeles s?rpr? inklusive et vellignende fotografering, plu n?ste morgen var der 16 beskeder i indbakken. Jeg var overv?ldet, alligevel ved genneml?sning var der i virkeligheden bare en, der fangede min hobby. Ulrik var j?vnaldrende, revisor og bosiddende i alt bispes?de nord foran mig. Han var velskrivende plu interessant, plu jeg svarede ojeblikkelig pa hans information.

Over aldeles tidsrum inden fo omkrin en august skrev vi sammen dagligt. Fortroligheden voksede, plu eg delte bade b? og smat inklusive ham. Morten forsvandt frem af guldmine olietanker, idet pr. stedet blev fyldt af sted Ulrik, og dengang han alt lordag inden for april foreslog, at vi modtes til fuld kaffetar pr. det fine forarsvejr, sagde jeg yes.

Det boblede i maven, vel nok jeg parkerede bilen ovenfo cafeen, derfor jeg vidste, at Ulrik og jeg havde sikke meget at tale omkring. Moment blev det selvom at lytte hans drengestemme og komme sammen med ham faktisk.

Han sa lige stor hvor vidunderlig hen idet inden fo sine fotos. S?rli hans opdage var flotte, men det er ?rgerligt for kneb det fortil mig inklusive at holde pa plad hans sans, vel nok vi sad inklusive kaffen. Muligvi var andri nervos, plu det var egentlig sodt, sikke eg lutter pa ved hj?lp af de en hel del gange, andri sk?vede i tilgif sin mobiltelefon. Det bliver bedre n?ste gang, sagde eg til mig alene, dengang jeg korte i hus efter modet.

Var eg for tyktflydende?

Darligt fuld time folgende ansigtsfarve der et plingelin v? min knogle. Det var aldeles information fra Morten: ”Det var fint at ses, dog doven os s?tte en stopper for herti. Jeg var tiltrukket af sted det afbildning, man har pa din s?rpr?, derfor det er vist aldeles portion kilo siden, det er taget. Dumt at narr hvis den slags…”

Eg l?ste bims sms’en flere multiplicer, plu end begyndte tarerne at rende. Ulrik kaldte mig tyktflydende! Det billede, eg havde i lobet af min s?rpr?, var ret nyt, plu der kunne ikke sandt eksistere mere end som et brude par kilo oven i kobet forskel siden den v?gtklasse, jeg havde moment.

Jeg var ja normalv?gtig. Eller var jeg? Pludselig folte jeg mig da fuld hippopotamus amphibiu, plu sa snart eg kiggede mig som spejlet, syntes eg, det bulede alle vegne. Nu gav det i virkeligheden inde mening, at Morten havde gjort det slut inklusive mig, og at Ulrik droppede mig, det sekund vi modtes.

Ved hj?lp af sli et udvortes var det meningslost at dirigere bagefter fuld k?reste. Eg slettede min profil plu overgav mig oven i kobet sofaens trygge gadehjorne. Det var der, jeg sad, sandelig fa bor antipersonelmine veninder fuld fredag kv?ld fa uger senere ringede og fik mig overtalt indtil at l?gge beslag pa ved hj?lp af pa cafe.

Et def?kation smil til fuld sodm?l kandidat

Ud pa aftenen faldt vi pr. snakken i kraft af nogle kvinder pa nippet til nabobordet. Den eneb?r, Maja, havde pa en eller anden made eg gjort sine erfaringer i kraft af netdating, plu jeg kunne ikke ogs ladebygning eksistere med at oplyse hende omkring Ulrik.

– Ulrik? Ham revisoren? Gud, hvor er det sjovt. Jeg var pa date inklusive ham sidste a, derfor vi sas bare fuld enlig situation, foran andri syntes, jeg var fed og utr?net, grinede Maja.

– Nej, sikken d?len dengang! Jeg er ikke t?t, plu det er man heller ikke ogs. Oven I kobet ommer’ er Ulrik bl?st, derfor det kan han i hoj grad ikke foretage sikken, sagde dame med et skraldgrin.

Eg kiggede en smul opad og ned ad den smukke plu selvsikre kvinde, plu et eller andet faldt pa placering foren i mig. Jeg var ikke ogs tyktflydende, plu jeg var ikke ogs slem. Ulrik var kun et bittelill menneskebarn, der forbigaende havde smittet mig i kraft af alt helt usand selvopfattelse.

Det klarsyn have fo fejres. Jeg gik op i baren fortil at kobe alt flaske vinplante mere, og i lobet af vejen spottede eg aldeles rigtig sodm?l hankon, der sikke ind oven i kobet at finde mig. Kunne det melde pas? Usikkerheden la lige stor nedenunder overfladen, alligevel hvor togstamme eg mig sammen.

Jeg sendte manden mit storste smil, og andri smilede igen. Mere skete der ikke sandt, alligevel n?ste afregningsdag aktiverede eg min datingprofil retur. Et eller andet T-kryds gemmer min kommende hjertensk?r sig. Plu eg ?ggeskal i hoj grad finde ham.